Jij bepaalt hoe succesvol je bent.

Je hebt een enorme ambitie en drijfveer die je in je huidige leven niet meer kwijt kunt. Je wilt echt iets betekenen in het leven van anderen én zelf ook volop van het leven kunnen genieten.

Je hebt al wat over mindset gehoord, maar wat is het precies en hoe werkt het? Begin vanaf het allereerste begin. Een persoonlijke ontwikkelingsreis is best een intensieve reis, dus het liefst wil je aan de hand meegenomen worden. 

Fijn dat je bij mij terecht bent gekomen. Deze cursus en coaching is precies wat je nodig hebt. 

Leef vanuit je hart en overvloed komt op je pad.

Tijdens mijn reis naar het creëren van mijn droomleven kwam ik erachter dat het noodzakelijk is om dichtbij je ware zelf te komen, voordat je jouw doelen gaat najagen.

Om succes aan te trekken, zal je eerst het succes in jezelf moeten vinden. 

Het voelt tegenstrijdig, want je hebt het idee dat succes in handen van anderen ligt. Daardoor ben je altijd bezig met het goed te doen in de ogen van anderen en hard te werken. Terwijl het leven niet gemaakt is om te forceren, maar om te flowen.

Forceren is hetzelfde als tegen de wind in fietsen: vermoeiend met weinig effect. Flowen is hetzelfde als fietsen met wind mee: ontspannen en je gaat als een raket🚀

Dus wil jij echt impact maken? Ga dan leven zoals voor jou bedoeld is. Vanuit je hart en ontdoe jezelf van alle belemmeringen die jou anders vertellen. Pas als jij écht gelooft dat je het kunt, trek je het succes aan.

In Become Your Happy Self neem ik je mee in deze persoonlijke ontwikkelingsreis. De reis naar jou, naar de stem van je hart. Ik leer je universele kennis die jouw leven vorm geven. Zodat jij alle tools in handen hebt om jouw droomleven te creëren vanuit flow en plezier!

De reden achter jouw acties zijn bepalend, niet de acties zelf.

Ik zie zoveel vrouwen struggelen en op allerlei manieren proberen hun leven te veranderen. Ze grijpen alles aan wat ze horen dat ervoor gaat zorgen dat hun droomleven nu echt realiteit gaat worden.

Herkenbaar? Ik heb het zelf in het begin ook zo gedaan, maar nu weet ik waarom het niet werkt.

Jouw intenties achter de actie zijn bepalend voor het resultaat, niet de actie zelf. 𝐉𝐨𝐮𝐰 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐭𝐠𝐞𝐞𝐧 𝐰𝐚𝐭 𝐦𝐚𝐠𝐧𝐞𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐭, 𝐚𝐥𝐭𝐢𝐣𝐝. Dus als je dieperliggend denkt dat je niet goed genoeg bent, trek je hetgeen aan wat dat bevestigt. Ben jij ervan overtuigd dat jij succesvol bent, dan zal dat worden bevestigd in je realiteit. Daarom kan een actie voor de een mega succesvol zijn terwijl dezelfde actie voor de ander niks doet😉

𝐒𝐭𝐚𝐩 𝐧𝐮 𝐢𝐧 𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐦𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬𝐯𝐨𝐥𝐥𝐞 𝐳𝐞𝐥𝐟, 𝐳𝐨𝐝𝐚𝐭 𝐞𝐥𝐤𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐝𝐢𝐞 𝐣𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐭 𝐳𝐮𝐢𝐯𝐞𝐫 𝐢𝐬 𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐛𝐥𝐮𝐟𝐟𝐞𝐧𝐝 𝐫𝐞𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐚𝐭 𝐨𝐩𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐭.

 

Voor ondernemers (to be): Businessplan op maat

Twee keer per maand is een een businessplan call. Je kunt hier bij aansluiten om een businessplan op te stellen. Dit zijn sessies in klein groepsverband (of soms zelfs alleen) waarbij we helemaal inzoomen op jouw bedrijf. Zodat jij aan het einde van de sessie een aanbod hebt waar je verliefd op bent, weet op welke manier jij jouw bedrijf op de kaart gaat zetten en welke manier van sales jou past. En dat allemaal vanuit flow en plezier in plaats van hard werken!

ALLEEN NU VAN €1997
VOOR MAAR €1497 (of 3 termijnen €499)

Ontvang 12 maanden aan coaching!

Je krijgt:

✅ 12 modules: video’s waarin we stap voor stap een succesmindset creëeren, zodat jij van al jouw dromen een succes maakt!
✅ Werkboek: bij elke module ontvang je meerdere opdrachten waardoor jij de kennis direct leert toepassen in je bedrijf en leven. Juist het integreren in je dagelijks denken en handelen bepaalt het resultaat.
✅ Maandelijkse live Q&A sessies: Elke maand is er een live Q&A sessie waar jij jouw vragen kunt stellen en ik jou coach op het moment dat je vastloopt.
✅ Toegang tot online community: ontmoet gelijkgestemden en krijg direct antwoord op jouw vragen.
✅ Langdurige toegang: je hebt 1 jaar lang toegang zodat je de cursus op je eigen tempo kunt volgen.

Verhalen van andere deelnemers:

Linda van Que Linda – Verbinden door dans.
Linda heeft tijdens het programma een nieuw product op de markt gebracht en is volledig zelfstandig gaan ondernemen.

Mariska van Cameriska Fotografie.
Mariska kon door het programma haar baan in loondienst opzeggen.

Wat andere deelnemers hebben ervaren:

Volg mij op Instagram of beluister mijn podcasts voor tips & inspiratie