Leef vanuit je hart en overvloed komt op je pad.

Foto: Merel Steenwijk Fotografie

Jeroen en ik zien onze kinderen (Tim, Daan en Elise) van dichtbij opgroeien, delen onze eigen dagen in en volgen blind ons hart. We hebben onlangs ons huis verkocht en gaan vanaf augustus 2024 de wereld rondreizen. Terwijl ik de meest getalenteerde klanten coach naar het leven van hun dromen.

Maar 4 jaar geleden zag ons leven er nog compleet anders uit.. 

Ik moest mijn kinderen 4 dagen bij de oppas brengen om naar mijn baan te gaan waar ik helemaal niet gelukkig was. De rest van mijn uren werden gevuld met huishouden en sociale verplichtingen. Tot ik besloot dat het tijd werd om het leven te gaan leven door mijn hart te volgen.

Ik ben mijn reis gestart als fotograaf. Het was mijn manier om uit het loondienstsysteem te komen en in aanraking te komen met mindset & manifestatie.

Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik mijzelf behoorlijk verloren was door de prestatiecultuur. Ik was altijd bevestiging aan het zoeken bij anderen dat wat ik deed goed genoeg was, vergeleek mijzelf continue met anderen en wilde altijd de beste zijn. Hierdoor had ik mijzelf aangepast naar wat voor anderen de beste Anna was.

Toen ik mijzelf weer teruggevonden had werden mijn dromen helder en had ik in no-time vrijheid op alle vlakken gecreëerd. Het is helemaal niet moeilijk als je weet wie je bent, wat je wil en snapt hoe de universele wetten werken.

Jouw verleden is jouw kracht

Ik ben Christelijk opgevoed. Niet mega streng, maar streng genoeg om mij als klein meisje bang te maken voor de dood en tot mijn 12e elke week in de dienst te moeten zitten. Daarnaast was er in ons gezin veel traumaleed aanwezig. Ik heb van heel dichtbij meegemaakt welke impact traumatische gebeurtenissen op iemands leven hebben.

Toen ik 18 jaar was kregen we het bericht dat mijn zus was overleden. Ten gevolge van de traumatische gebeurtenissen in haar leven. Hoe heftig ook, dit was onderdeel van haar levenspad.

Ik geloof echt dat niks in het leven toeval is. Jouw verleden (traumatisch of niet) is een deel van jouw levenspad. Jouw verhaal is jouw diepere why om iets voor anderen te willen betekenen.

Mijn klanten komen naar mij omdat ze in zich de drang voelen hun verleden betekenis te geven. Wat ze meegemaakt hebben is niet voor niks, het is een onderdeel van hun waarin ze juist de kracht vinden anderen in dit leven te helpen.

Wie is Anna?

Ik ben een heel rustig type in de basis. Ik ben graag op mijzelf en dan kom ik ook echt tot rust. Maar je moet mij geen dagen alleen door laten brengen, want ik ben ook echt een mensenmens. Ik hou van diepgaande contacten, verbinding van ziel tot ziel.

Ik krijg vaak te horen dat ik zo snel bij iemand tot de kern kan komen. Ik heb de intuïtieve gave dat ik kan aanvoelen/horen/zien waar iemand iets zegt wat niet matcht met wie degene in de kern is. Hierdoor kom ik er met een paar vragen al snel achter waar iemand zichzelf blokkeert/klein houdt.

Ik ga graag met mijn gezin op pad om nieuwe avonturen te ontdekken. Het is bij mij echt een mix van rustig in mijn eigen bubbel en de avonturen van het leven opzoeken.

Verder ben ik gek op R&B/Hip Hop muziek, Häagen-dazs chocolade ijs en musicals😍 En natuurlijk een zon liefhebber, we gaan niet voor niks het koude kikkerlandje verlaten haha!

Het indianen meisje

Ik was nog geen 7 jaar oud en ik was al verslaafd aan de film Dances with Wolves. Voor degene die deze film niet kennen: hij duurt bijna 4 uur en gaat over een Amerikaan die in contact komt met een Indianenstam, waar hij uiteindelijk zichzelf leert kennen en de liefde vindt. Een opmerkelijke keuze voor een meisje van 7 zou je denken. Maar niets is minder waar, want daar is mijn missie gevormd.

Ik ben de middelste van 5 kinderen en we hadden in ons gezin te maken met veel verschillende, ernstige problematieken. Het was voor mijn ouders niet makkelijk om alle ballen in de lucht te houden, laat staan de behoeften van alle kinderen te kunnen zien. Ik heb mij in die periode best wel alleen en klein gevoeld. Bij de Indianen zag ik een sterke verbondenheid en enorme kracht. Precies hetgeen waar ik zelf ook zo naar verlangde.

Ik wist dan ook zeker dat ik een Indiaan ging worden. Eerder dacht ik altijd dat dit een kinderlijke droom was, maar daar ben ik van teruggekomen. De missie van Indianen is verbinding. We zijn allemaal één, en dus allemaal even groots. Niemand hoeft zich klein te voelen, jij ook niet!

Je hoort overal dat de antwoorden al in jou zitten (wat ook zo is), maar als je jezelf jaren lang hebt ingezet om te voldoen aan andermans eisen dan ben je ver van deze antwoorden verwijderd. Ik heb dan ook een mentor gemist die mij hielp die antwoorden in mij te vinden. Als ik die combineer met mijn missie (verbinding, samen sterk) en mijn unieke talenten (snel tot jouw kern kunnen komen), is het logisch dat ik anderen begeleid hun eigen pad te ontdekken en volgen.

Volg mij op Instagram of beluister mijn podcasts voor tips & inspiratie